vineri, 19 aprilie 2013

Asa a inceput acest blog...

Vineri, 19 aprilie 2013.
O zi care a inceput bine, dar fara o energie deosebita... pana in jurul orei 12.30!
Cand... ceva s-a intamplat si totul s-a schimbat! Navigam pe Internet, fara un scop anume.

Eram intr-o mica pauza, inainte de reluarea lucrului la un proiect profesional. Si am ajuns, din intamplare, pe site-ul Conferintelor TED, unde poti vedea si asculta niste Oameni Extraordinari care iti impartasesc opiniile si experientele lor intr-un mod extrem de sincer si de simplu.

Vizionati videoclipul Richard St. John: "Succesul este o călătorie continuă" (video, 4 min, traducere in romana) si o sa aflati ca succesul si esecul sunt stari si situatii care se pot intampla oricui. Important este sa nu renuntam si sa o luam mereu de la capat, invatand din greseli si nerepetandu-le!
Discursul fiecarui  invitat de pe scena este o experienta reala si intensa si este o sursa de inspiratie si de motivatie pentru toti prezenti in sala sau in fata calculatoarelor. Mesajul si emotia trece dincolo de ecranul calculatorului si iti ajunge direct in inima si in minte, iti da energia, inspiratia si motivatia de care ai nevoie in fiecare zi!

......................
Iar videoclipul mentionat mi-a amintit si de urmatoarele vorbe pline de invataminte:

“Esecul reprezinta doar oportunitatea de a incepe din nou, de data asta mult mai inteligent!”
(Henry Ford) 
“Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este să te pui în starea de a le face.”
(Constantin Brâncuși)
"Succesul nu este final, esecul nu este fatal. Curajul de a continua conteaza cu adevarat!"
(Winston Churchill)

Si, mai ales:
"Pot sa am incredere in prietenii mei. Acesti oameni ma forteaza mereu sa ma examinez si sa evoluez!" (Cher)
“Un prieten adevarat iti stie slabiciunile, dar iti arata calitatile; iti simte temerile, dar iti intareste credinta; iti cunoaste ingrijorarile, dar iti elibereaza spiritul; iti recunoaste defectele, dar iti subliniaza posibilitatile! (William Arthur Ward)

Deci, va invit sa vedem partea frumoasa a fiecarei intamplari din viata noastra si sa avem zilnic energia necesara pentru a realiza ceea ce ne dorim!

Toate cele bune va doresc!
Anda




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu